Spoštovani učenci in starši!

V prvih dneh septembra bo potekalo razdeljevanje učbenikov, ki jih bodo učenci uporabljali v šolskem letu 2023/24. Novi učbeniki so že oviti v prozorne ovitke. Za učbenike, ki pa še niso oviti, Vas vljudno prosimo, da jih ovijete v ovitke, ki se dajo ob koncu šolskega leta odstraniti. Tako bomo učbenike s skupnimi močmi ohranili in jih predali naslednjim generacijam.

Hvala za razumevanje.

URNIK RAZDELJEVANJA UČBENIKOV

PONEDELJEK, 4. 9. 2023

2., 3. ura  9.a, 9.b, 9. c
4., 5. ura 8.a, 8.b, 8.c
6., 7. ura 7.a, 7.b, 7.c

TOREK, 5. 9. 2023

2., 3. ura  4.a, 4.b, 4.c, 4.d
4., 5. ura 5.a, 5.b, 5.c
6., 7. ura 6.a, 6.b, 6.c

 SREDA, 6. 9. 2023

2., 3. ura  3.a, 3.b, 3.c
4., 5. ura 2.a, 2.b in 1.a, 1.b, 1.c

 Učenci POŠ Košaki dobijo učbenike v ponedeljek, 4. 9. 2023, pri svojih učiteljicah.

Hvala za razumevanje. S skupnimi močmi zmoremo vse.

NEKAJ NAPOTKOV UČENCEM IN STARŠEM ZA UPORABO ŠOLSKIH UČBENIKOV

  1. Učbenike ste prejeli samo v izposojo za eno šolsko leto in ne v trajno last, zato z njimi ravnajte skrbno in odgovorno. Le tako bomo učbenike ohranili tudi za naslednje generacije.
  2. Učbenike obvezno ovijte v ustrezen ovitek, ki ne bo poškodoval platnic in ga boste ob koncu šolskega leta sneli, ne da bi poškodovali učbenik.
  3. Z ovitki, ki so že na učbenikih, ravnajte skrbno. Če bo ovitek nepoškodovan ob koncu šolskega leta, ga ni potrebno odstraniti.
  4. V učbenike ničesar ne zapisujemo, rišemo, lepimo…
  5. Ob koncu šolskega leta pregledate, uredite učbenike (jih polepite, opozorite na morebitne poškodbe, ki so nastale med letom). Program COBISS namreč omogoča, da lahko za vsak učbenik preverimo, kateri učenec ga je uporabljal v določenem šolskem letu.
  6. V primeru, da učenec učbenika ne vrne, mora plačati odškodnino, ki se določi skladno s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov.

ŽELIM VAM VELIKO PRIJETNIH TRENUTKOV OB PREBIRANJU UČBENIKOV, SAJ SO TO POUČNE KNJIGE, POLNE ZANIMIVOSTI IZ POSAMEZNIH PODROČIJ.

Helena Molek, knjižničarka

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost