Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši,

Virtualni Karierni Sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021 je »tik pred vrati«, potekal bo med 15. in 19. 11. 2021 preko spletne platforme na naslovu www.karierni-sejem.si. 

Učenci se za dostop do vseh vsebin morate registrirati, v registraciji pa navedete tudi e-mail staršev, preko katerega imajo starši možnost preklicati registracijo. Učenci dobijo takoj dostop do vsebin. V kolikor se učenci ne registrirate, lahko dostopate do vsebin predstavitev šol. Registrirate se lahko tudi starši.

V živo bodo v tednu izvedbe kariernega sejma potekale mnoge zanimive delavnice, med drugim predstavitve šol v živo, klepetalnice, živa knjižnica (pogovori v živo z dijaki, delavci različnih poklicev), predstavitve dotičnih programov, predstavitve zanimivih vsebin šol. Učenci se lahko registrirate od ponedeljka, 15. 11. 2021, naprej in lahko takoj dostopate do vsebin.

Vabljeni tudi, da obiščete profila:

—————————————————————————————————————-

Prav tako vas obveščam, da poteka natečaj VEM, KAM GREM. Na natečaju lahko sodelujejo otroci zadnje triade OŠ. Sledijo naj korakom Naloga natečaja 2021 in ustvarijo izdelek po lastni želji, ki ga nato poslikajo ter nam fotografijo skupaj s skenom izpolnjene prijavnice Prijavni obrazec 2021 pošljejo do 3. decembra 2021 na naš elektronski naslov natecaj@ess.gov.si.Ob zaključku natečaja bomo izbrali in razglasili najboljše izdelke, nagrajenci pa bodo o izboru obveščeni po elektronski pošti. —————————————————————————————————————-

Individualni razgovori so v polnem teku. Morebitne dodatne informacije, razgovore, vprašanja mi lahko posredujete učenci in starši ali preko e-pošte, telefona ali osebno v šoli.

Lepo vas pozdravljam

Urška Oblak, šolska svetovalna delavka

Dostopnost