Danes smo preživeli 4. dan na Rogli. Jutri se vračamo v Maribor. Ob odhodu z Rogle bomo objavili natančnejšo uro prihoda pred šolo. Prosimo, da spremljate šolsko spletno stran. 

Učenci so o današnjem dnevu zapisali …

Danes je bilo fajn, kljub slabemu vremenu. Na pohodu ni bilo prevroče. Potem smo morali pospraviti sobe, kar mi ni bilo preveč všeč. Po kosilu smo bili na igrišču, kjer smo igrali nogomet, odbojko in karte, kar je bilo super. (Maša, Zara)

Danes sem se zelo zabaval. Pohod do koče na Pesku je bil kar dolg, ampak fajn. Ob prihodu nazaj smo se vozili z zip line-om. Bili smo zelo utrujeni. Zelo smo uživali in se zabavali kljub dežju. Ta dan je bil zelo lep. (Jun)

Danes sem igrala remi karte z učiteljico Veber, medtem ko so ostali bili na pohodu, saj imam poškodovan gleženj. (Lili)

Danes smo odšli na sprehod do Peska, nato smo kartali in sedaj gremo v disko. (Taša, Lili, Mia, Zara, Lana, Tiara)

Vreme se zelo spreminja, ampak kljub temu se imamo fajn. (Nik)

Na današnji dan je bilo čudno vreme. Pisali smo pisma oz. kartice. Šli smo na pohod do Peska in nazaj hodili po gozdu. Vreme se je razbistrilo in na koncu smo igrali nogomet. (Rok)

Na Rogli se imamo lepo in zelo je super. Hrana je zelo okusno in veliko je izbire. Najboljše na filmskem večeru je bilo, ko nas je obiskal učitelj Koper. V sobi se zelo dobro razumemo in uživamo. Slabo je le vreme, zaradi katerega žal ne moremo na daljše pohode. (Maruša, Alisa, Nina, Naja, Zoja)

Danes je bila zelo pomembna nogometna tekma med 8. b in 8. c/a. Med obrambo sem se udaril v koleno. Rezultat je bil 8 : 6 za b razred. Vsi smo bili razočarani. (Nal)

Danes smo hodili dosti in potem bili zunaj. Sonce me je opeklo. (Staš)

Današnji dan je bil zelo doživet. Odšli smo na sprehod in se kasneje družili na igrišču. (Nina, Larisa)

In še utrinki s fotografij (na razočaranje učiteljev spremljevalcev je med njimi tudi nekaj, za kar smo bili jasno dogovorjeni, da ostane doma) …

 

 

Dostopnost